Βρίσκεστε εδώ : Skip Navigation LinksΑρχική Σελίδα : Νέος τρόπος πρόσβασης

Νέος τρόπος πρόσβασης στις υπηρεσίες ALPHATRADE

Στην προσπάθεια συνεχούς βελτίωσης της εμπειρίας χρήσης των ηλεκτρονικών μας υπηρεσιών, απλοποιούμε τον τρόπο πρόσβασης στα εναλλακτικά δίκτυα εξυπηρέτησης σας, ως εξής:

Από την 09/03/2019, θα μπορείτε να έχετε πρόσβαση και στις ηλεκτρονικές υπηρεσίες ALPHATRADE της Alpha Finance ΑΕΠΕΥ:

  • Alpha Web Trading (www.alphafinance.gr
  • Alpha Mobile Trading (iOS, Android) 
  • Alpha IVR Trading (210 370 5700)

με τη χρήση των κωδικών εισόδου (Κωδικός Συνδρομητή, Μυστικός Κωδικός) που χρησιμοποιείτε ήδη για την πρόσβασή σας στις υπηρεσίες e-Banking της Alpha Bank.

Οι κωδικοί εισόδου που χρησιμοποιείτε για την είσοδό σας στα εναλλακτικά δίκτυα της Alpha Finance ΑΕΠΕΥ θα καταργηθούν και θα απαιτείται πλέον μόνο η χρήση των κωδικών εισόδου της υπηρεσίας e-Banking της Alpha Bank.

Αν δεν διαθέτετε ενεργή συνδρομή στις ηλεκτρονικές υπηρεσίες e-Banking, έχετε τη δυνατότητα δωρεάν εγγραφής μέσω της εφαρμογής myAlpha Mobile, εύκολα και χωρίς να απαιτείται να επισκεφθείτε Κατάστημα της Alpha Bank. Το μόνο που χρειάζεται είναι να έχετε πρόσβαση στο κινητό σας τηλέφωνο και το e-mail σας, καθώς και να διαθέτετε μία χρεωστική ή πιστωτική κάρτα εκδόσεως Alpha Bank.

Εναλλακτικά, μπορείτε πάντα να επισκεφθείτε οποιοδήποτε Κατάστημα της Alpha Bank για την εγγραφή σας στις υπηρεσίες e-Banking*.

* Σημειώνουμε ότι για την εγγραφή σας στο Κατάστημα, χρειάζεται να έχετε μαζί σας την αστυνομική σας ταυτότητα.

Η υπηρεσία Εξυπηρέτησης Πελατών της Alpha Finance ΑΕΠΕΥ βρίσκεται στη διάθεσή σας για οποιαδήποτε πληροφορία ή διευκρίνιση, στην ηλεκτρονική διεύθυνση alphatrade@alphafinance.gr ή στο τηλέφωνο 210 370 5700.