Βρίσκεστε εδώ : Skip Navigation LinksΑρχική Σελίδα : Προϊόντα και Υπηρεσίες : ALPHATRADE

ALPHATRADE

Στοχεύοντας στην άμεση πρόσβαση των πελατών της στις χρηματιστηριακές αγορές, η ALPHA FINANCE δημιούργησε το ALPHATRADE. 

Η ALPHA FINANCE ανέπτυξε ένα σύνολο ηλεκτρονικών υπηρεσιών με γνώμονα την ευκολία στη χρήση, την αμεσότητα, την ταχύτητα και προπάντων την ασφάλεια των συναλλαγών.

Το ALPHATRADE περιλαμβάνει:

  • ALPHA WEB TRADING: Συναλλαγές μέσω της ιστοσελίδας της ALPHA FINANCE
  • ALPHA PHONE TRADING: Συναλλαγές μέσω τηλεφώνου με τη βοήθεια εξειδικευμένου αντιπροσώπου
  • ALPHA IVR TRADING: Συναλλαγές μέσω αυτοματοποιημένου τηλεφωνικού συστήματος ηχητικής αποκρίσεως (Interactive Voice Response)
  • ALPHA MOBILE TRADING: Συναλλαγές μέσω κινητού τηλεφώνου (iOS & Android) 

Η ALPHA FINANCE δίδει τη δυνατότητα στους πελάτες της, μέσω των εναλλακτικών δικτύων εξυπηρετήσεως, να απολαμβάνουν υψηλής ποιότητος υπηρεσίες εφάμιλλες αυτών που απολαμβάνουν οι επαγγελματίες της αγοράς. Ταχύτητα στην εκτέλεση των συναλλαγών, πολύπλευρη οικονομική ενημέρωση, οικονομικές αναλύσεις, οικονομικά, εταιρικά και επιχειρηματικά νέα σε πραγματικό χρόνο από έγκυρες πηγές.

Ανοίξτε λογαριασμό στο ALPHATRADE και αξιοποιείστε το πλήθος των ηλεκτρονικών υπηρεσιών, οι οποίες παρέχονται με ευνοϊκότερη τιμολόγηση.

Η υπηρεσία Εξυπηρετήσεως Πελατών βρίσκεται στη διάθεσή σας για οποιαδήποτε πληροφορία ή διευκρίνιση, στο τηλέφωνο 210 370 5700 ή στην ηλεκτρονική διεύθυνση alphatrade@alphafinance.gr.