Βρίσκεστε εδώ : Skip Navigation LinksΑρχική Σελίδα : Προϊόντα και Υπηρεσίες : Οικονομικές Αναλύσεις

Οικονομικές Αναλύσεις

Η ALPHA FINANCE στηρίζεται στην παροχή ανεξάρτητων, αξιόπιστων και τεκμηριωμένων οικονομικών αναλύσεων, ώστε να είναι σε θέση να ικανοποιήσει τις ιδιαίτερες ανάγκες των θεσμικών και ιδιωτών πελατών για έγκυρη και άμεση ενημέρωση.

Το Τμήμα Οικονομικών Αναλύσεων της ALPHA FINANCE αποτελείται από έμπειρα και εξειδικευμένα στελέχη, με άρτια επιστημονική κατάρτιση και πιστοποίηση από την Ελληνική Επιτροπή Κεφαλαιαγοράς. Η ποιότητα των παρεχόμενων υπηρεσιών, κατατάσσει το Τμήμα στις κορυφαίες επιλογές των θεσμικών επενδυτών εσωτερικού και εξωτερικού.

Οι οικονομικές αναλύσεις έχουν είτε τακτικό (ημερήσια, εβδομαδιαία ανασκόπηση) είτε έκτακτο χαρακτήρα (αναλύσεις εταιριών).

Θέτοντας ως πρωταρχικό στόχο την παροχή άμεσης πληροφορήσεως στους ιδιώτες και θεσμικούς επενδυτές, οι οικονομικές αναλύσεις και αναφορές αποστέλλονται έγκαιρα στους θεσμικούς επενδυτές, στα Καταστήματα της Alpha Bank, ενώ είναι διαθέσιμες και στην ιστοσελίδα της ALPHA FINANCE.

Παράλληλα, τα στελέχη της ALPHA FINANCE συμμετέχουν σε παρουσιάσεις εταιριών, road-shows και ενημέρωση των θεσμικών επενδυτών στο εσωτερικό και το εξωτερικό.

Διακρίσεις ALPHA FINANCE

2011 2010 2009