Βρίσκεστε εδώ : Skip Navigation LinksΑρχική Σελίδα : Προϊόντα και Υπηρεσίες : Μετοχές Χ.Α. - Χ.Α.Κ.

Μετοχές Χ.Α. – Χ.Α.Κ.

Η ALPHA FINANCE, μέλος του Χρηματιστηρίου Αθηνών (Χ.Α.) και του Χρηματιστηρίου Αξιών Κύπρου (Χ.Α.Κ.), συμπεριλαμβάνεται στις κορυφαίες χρηματιστηριακές εταιρίες στην Ελλάδα, βάσει του μεριδίου αγοράς που κατέχει.

Το εξειδικευμένο ανθρώπινο δυναμικό σε συνδυασμό με τη διαρκή προσπάθεια υιοθετήσεως νέων τεχνολογιών είναι στη διάθεση Ιδιωτών και Επαγγελματιών Πελατών, παρέχοντας υψηλής ποιότητος υπηρεσίες.

Στους Ιδιώτες Πελάτες παρέχεται η δυνατότητα να διενεργούν με αμεσότητα και ασφάλεια συναλλαγές στο Χ.Α. και στο Χ.Α.Κ. επιλέγοντας είτε τα εναλλακτικά δίκτυα της
ALPHA FINANCE (ALPHATRADE) είτε το πλησιέστερο Κατάστημα της Alpha Bank.

Μέσα από την ιστοσελίδα της Εταιρίας παρέχεται δυνατότητα ενημερώσεως μέσω οικονομικών αναλύσεων εταιριών, στοιχείων της αγοράς, καθώς και με αρκετές θεματικές ενότητες οικονομικών και επιχειρηματικών νέων από έγκυρα ειδησεογραφικά δίκτυα, χρησιμοποιώντας υπηρεσίες εφάμιλλες αυτών που παρέχονται στους θεσμικούς επενδυτές και τους επαγγελματίες της αγοράς.

Για την ταχύτερη διεκπεραίωση των συναλλαγών των πελατών, η ALPHA FINANCE αξιοποιεί την online σύνδεση με τον τραπεζικό τους λογαριασμό που τηρείται στην Alpha Bank, μέσω του οποίου γίνονται αυτόματα όλες οι χρηματικές κινήσεις που απορρέουν από τις χρηματιστηριακές συναλλαγές. Συνεπώς οι πελάτες μπορούν να χρησιμοποιούν όποτε επιθυμούν τα χρηματικά τους διαθέσιμα για την αγορά μετοχών στο Χ.Α. και στο Χ.Α.Κ.

Οι Επαγγελματίες Πελάτες εξυπηρετούνται από εξειδικευμένη και έμπειρη ομάδα στελεχών, η οποία λειτουργεί με ταχύτητα και ακρίβεια στην εκτέλεση των συναλλαγών, ενώ προσφέρονται και ηλεκτρονικές υπηρεσίες διαβιβάσεως εντολών. Οι θεσμικοί πελάτες λαμβάνουν καθημερινή ενημέρωση σχετικά με τις μακροοικονομικές και εταιρικές εξελίξεις, έχοντας τη διαρκή υποστήριξη του τμήματος Οικονομικών Αναλύσεων της ALPHA FINANCE. Η ALPHA FINANCE διοργανώνει παρουσιάσεις εταιριών στην Ελλάδα και στο εξωτερικό, συμβάλλοντας στην πληρέστερη ενημέρωση των θεσμικών πελατών.

Για τις συναλλαγές στο Χ.Α. και στο Χ.Α.Κ. παρέχονται ολοκληρωμένες υπηρεσίες εκκαθαρίσεως συναλλαγών και θεματοφυλακής.