Πρακτικές συμβουλές ασφαλείας

Η ALPHA FINANCE δεν θα σας ζητήσει ποτέ και με κανένα τρόπο τους κωδικούς σας (π.χ. τηλεφωνικά, μέσω e-mail). Είναι αυστηρώς προσωπικοί και δεν πρέπει να τους αποκαλύπτετε σε κανέναν.

Επιλέγετε σύνθετους κωδικούς που δεν τους χρησιμοποιείτε για την πρόσβαση σας σε άλλα συστήματα και υπηρεσίες.

Φυλάσσετε τους κωδικούς σας με τρόπο που να μην είναι δυνατή η υποκλοπή τους

Χρησιμοποιείτε το ALPHA WEB TRADING μόνο μέσω της επίσημης ιστοσελίδας της ALPHA FINANCE (www.alphafinance.gr) ή μέσω της επίσημης ιστοσελίδας της Alpha Bank (www.alpha.gr) και όχι μέσω συνδέσμων (links) σε άλλα sites, μηχανές αναζητήσεως ή    e-mail.

 Επιβεβαιώστε την εγκυρότητα της σελίδας του ALPHA WEB TRADING και του πιστοποιητικού ασφαλείας, πατώντας το λουκετάκι στην address bar του προγράμματος πλοηγήσεως

 Ενημερώνετε τον υπολογιστή σας με τις τελευταίες εκδόσεις και διορθώσεις ασφαλείας του λειτουργικού συστήματος (π.χ. Windows) και του προγράμματος πλοηγήσεως (π.χ. Internet Explorer, Firefox).

Ελέγχετε τακτικά τον υπολογιστή σας για πιθανούς ιούς και άλλο κακόβουλο λογισμικό χρησιμοποιώντας τις πιο πρόσφατες εκδόσεις / ενημερώσεις των προγραμμάτων προστασίας (antivirus, antimalware)

ΠΡΟΣΟΧΗ ! Υπάρχουν κακόβουλα προγράμματα που μπορούν να εγκατασταθούν στον υπολογιστή σας χωρίς να το καταλάβετε και τα οποία προσπαθούν να υποκλέψουν κωδικούς προσβάσεως. Εάν κατά τη διάρκεια της συνδέσεως στο ALPHA WEB TRADING παρατηρήσετε κάτι ασυνήθιστο, όπως «περίεργα» μηνύματα που σας προτρέπουν να εισάγετε ξανά τους κωδικούς σας, μην ανταποκριθείτε. Καλέστε την Υπηρεσία Εξυπηρετήσεως Πελατών (210 370 5700) ή/και φροντίστε να καθαρίσετε τον υπολογιστή σας από ιούς και άλλο κακόβουλο λογισμικό με το οποίο πιθανόν έχει μολυνθεί.


Αγνοήστε και διαγράψτε αμέσως «ύποπτα» e-mail που σας προτρέπουν να δώσετε προσωπικά σας στοιχεία, περιέχουν συνδέσμους (links) ή συνημμένα αρχεία.

Για αναλυτικότερες πληροφορίες σχετικά με την ασφάλεια των συναλλαγών σας, πατήστε ΕΔΩ.

Μετοχές

 

Παράγωγα

Από την 9/3/2019 αλλάζει ο τρόπος εισόδου στις υπηρεσίες ALPHATRADE. Για περισσότερες πληροφορίες πατήστε εδώ.

 
 
 

Ο Επενδυτής με την χρήση των υπηρεσιών που παρέχονται στην παρούσα ιστοσελίδα ρητά αποδέχεται την Γενική Ρήτρα Περιορισμού Ευθύνης της ALPHA FINANCE Α.Ε.Π.Ε.Υ., όπως επίσης και τους σχετικούς όρους της σύμβασης ALPHA FINANCE Α.Ε.Π.Ε.Υ. και Επενδυτή.

ΑΛΦΑ FINANCE ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΙΑ ΠΑΡΟΧΗΣ ΕΠΕΝΔΥΤΙΚΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ
Έδρα: Μέρλιν 5, 106 71 Αθήναι, www.alphafinance.gr
Εξυπηρέτηση Πελατών: Τ +30 210 370 5700, F +30 210 370 5750, E-mail: alphatrade@alphafinance.gr
ΑΡ. Γ.Ε.ΜΗ. 1176701000 - Εποπτεύεται από την Ελληνική Επιτροπή Κεφαλαιαγοράς, Αρ. Αδείας Λειτουργίας 42/13.04.1989